Povestea Philand

Este ziua ta si vrei sa iti impresionezi prietenii? Atunci trebuie sa vii la noi pentru ca organizam cele mai tari petreceri pentru copii 6+, intr-o locatie  selecta, in exclusivitate pentru tine.

Iti punem la dispozitie gratis acces nelimitat la toate jocurile: Xbox, Nintendo, Play Station, tabla interactiva, panza proiectie, ochelari 3D, panou luminos, masina de fum si masina de baloane.

Petrecerile nu ar fi complete fara disco party si de aceea am pus la punct un sistem profesional de lumini, lasere si un sistem de sonorizare. Si pentru ca totul sa fie super distractiv, este nevoie de cineva capabil si cu experienta. Astfel, MC/DJ va intretine atmosfera, ii va invata pe copii dansuri noi si ii va antrena in concursuri amuzante.

In incinta locatiei noastre, distractia este garantata si se bazeaza in primul rand pe entertaiment educativ si interactiv, dezvoltarea de abilitati, talente si cunostiinte prin joaca. Fie animatori deghizati in diverse personaje indragite de copii, in spatele carora se afla numai actori profesionisti, fie magicieni cu vasta experienta in domeniu, toti sunt direct implicati in a-i ajuta pe copii sa socializeze si sa le ofere cele mai frumoase amintiri.

Philand te asteapta!

Dupa fiecare petrecere super distractiva, multumirea de pe chipul copilului tau va confirma reusita!